تا ۲۹ اسفند فعالیت تمامی فروشگاه‌های زنجیره‌ای کشور

به گزارش صراط المستقیم ،محمد علی خراسانی رئیس اتحادیه کشوری فروشگاه‌های زنجیره‌ایی با اشاره به آخرین وضعیت فروشگاه‌های زنجیره‌ای در آستانه سال نو، اطمینان داد که هیچ‌گونه کمبود کالایی وجود ندارد و مردم با آرامش به خرید خود ادامه دهند. وی اظهار داشت: خوشبختانه هیچ کمبودی در فروشگاه‌ها ملاحظه نمی‌شود. قفسه‌ها مملو از کالا هستند

به گزارش صراط المستقیم ،محمد علی خراسانی رئیس اتحادیه کشوری فروشگاه‌های زنجیره‌ایی با اشاره به آخرین وضعیت فروشگاه‌های زنجیره‌ای در آستانه سال نو، اطمینان داد که هیچ‌گونه کمبود کالایی وجود ندارد و مردم با آرامش به خرید خود ادامه دهند.

وی اظهار داشت: خوشبختانه هیچ کمبودی در فروشگاه‌ها ملاحظه نمی‌شود. قفسه‌ها مملو از کالا هستند و هیچ مشکلی وجود ندارد. انبارها به صورت روزانه از طریق لجستیک به فروشگاه‌ها شارژ می‌شوند.

برچسب ها :

ناموجود